Weekendje Halifax!!!!!!! :D - Reisverslag uit Prince Edward Island, Canada van Anouk : ) Arts - WaarBenJij.nu Weekendje Halifax!!!!!!! :D - Reisverslag uit Prince Edward Island, Canada van Anouk : ) Arts - WaarBenJij.nu

Weekendje Halifax!!!!!!! :D

Door: Anouk Arts

Blijf op de hoogte en volg Anouk : )

31 Augustus 2008 | Canada, Prince Edward Island

Heeeey Alemaal!
Suuuuuuuuuuuuuuuuuper bedankt voor al jullie lieve berichtjes:D! Ik leef met de genen mee die naar school moeten sterkte in deze moeilijke tijd:P! Donderdag start mijn school! Ben wel een beetje nerveus voor donderdag maar met Shuka(ook van ef en nu men gast nichtje) en Tracy(gast zus van Shuka) moet het wel goed komen:D Zij gaan naar de zelfde school als mij:D Ik heb deze week men vakken pakket samen gesteld wat bestaat nu uit wiskunden, biologie, engels,geschiedenis van PEI(het eiland), economie, drama wat ik eerst als activitijt na school wou doen maar wat op de een of anderen reden niet kon. De leraar die mij hielp met het samen stellen van men vakken pakket verzekerde mij dat het wel erg slim was om drama te nemen voor mijn eneglse taal. Om dat je veel praat in drama. Ik wou eigenlijk in plaats van drama politiek maar om dat ik in grade 12 zit en daar erg veel leerlingen in zitten was dat al vol:( Maar goed ik hou van drama en dat komt wel goed. Het leuke is dat na school er voor het vak drama erg veel vrijwillegers nodig zijn om de decors te maken en alles wat nodig is voor op het toneel, en dat vind ik erg leuk:D! Want men gast ouders en gast zus zijn waarschijnlijk de meeste dagen tot een uur of 5 op hun werk of op school. En als ik dan wat kan doen op school in die tijd dat zij weg zijn ben ik daar erg te vreden mee. Donderdag als school start ga ik ook kijken of ik aan een aantal clubs kan deel nemen zoals het jaarboek:) En ik wil softbal gaan spelen. Ik hoef me op school gelukig niet te vervelen:D Dit weekend was erg leuk! We zijn met men gastouders en men gastzusje naar Halifax gegaan om men oudere gastzus die in Halifax woont te bezoeken. We verbleven in een Hotel. Ik en men gastzusje deelde een kamer met een bet waar je makelijk met zen 3 in kon slapen:D
Na onze aankomst in het hotel zijn we direct naar het apartement van Tara gegaan(gastzus). Het is echt mega groot en ze deeld het met 3 anderen meiden. Ze heeft een eigenkamer met omkleed kamer en een eigen badkamer!!! Dat laaste is echt top!:P Ze heeft daar haar verjaardags cadeaus gekregen (ze was deze week jarig) en zijn daarna met zen alle naar Montana gereden. Montana is een restaurant. Het is echt een amerikaans canadees restaurant. Het was aangekleed als een berg restaurant. Met een groot eland aan de muur en nog veeeel meer van die geke dingen. In nederland zal je zo een restaurant niet snel tegen komen:P! We hebben daar uitgebreid gegeten en het eten was beter dan ik had verwacht:) Een vriend van Allan(gastvader)at met ons mee hij was erg aardig maar wel apart. Na dat we gegeten hadden reden we terug naar ons hotel. Ik dacht dat het pas midag was en vond het erg donker toen ik dat zij zij emn gastmoeder dat het al 8 uur s'avonds was(oeps):P! Tara kwam in de kamer van Allason (gastzus) en mij ook slapen! Ik gaf haar de cadeaus die ik van hollands had mee genomen en zij vond ze erg leuk! Daarna zijn we met zen 3 en later met een kamer genoot van Tara een film op ons mega grote bed gaan kijken. Het was een comedie en het was een goeie kan ik je zegen:D Na de film kwamen Alan en Charly nog even kijken hoe het bij ons verging. We hebben Charly toen nog wat datings en relatie advies gegeven. Na dat zij en de kamergenoot van Tara de hotel kamer waren verlaten. Gingen wij heerlijk in het mega grote bed slapen. Met op de achtergrond de muziek van de club onder het hotel.( Die avond treede er een erg populaire canadese bend op uit new foundland. Het klonk een beetje Iers en het was erg goed dus zo erg vonden we het niet:D) De volgend morgen zijn we gaan lunchen in een restaurant met als thema New York. We hoefden niet meer te ontbijten want op het tijdstip dat normaal het ontbijt zou zijn lagen wij nog heerlijk te slapen:P! Het eten was erg lekker. Maar op de een of anderen manier was het niet erg goed gevallen want iederene voelde zig daarna een beetje beroert. Na de lunch zijn we een klein anderhalf uur gaan shoppen. Ik heb in het winkelcentrum men nieuw school tas gekocht een bruine tas met knal toze bloementjes er op zo val ik teminsten een beetje op in men nieuwe school:D! Na het shoppen zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben we met zen alle een film gekeken in de kamer van Sandra(gastmoeder) en Alan(gastvader) Het was een actie comedie film en erg grapig:P! Na de film brachten Sandra en ik Tara terug naar haar apartement.(Tara wou wel blijven maar meost de volgende morgen om 10 uur op haar werk zijn) De terug weg was spannend want Halifax is een grote stad en we kende de weg er niet. Gelukig heb ik toch wat van het postduivenbloed van mama waar door ik de weg nog een beetje terug ehrinderede want Sandra heeft het geluk niet om postduiven bloed te hebben. Na onze terugkomst ben ik naar men hotelkamer gegaan om te kijken hoe hetw as met Allason zij voelde zig nog steeds beroerd. Nog even tv gekeken maar er was niet echt veel boeiends te vinden. Waar na ik besloot om maar te gaan slapen. De volgend morgen werden we waker om half 10 maar door dat de gordijnen deze keer wel goed gesloten waren wat de laaste keer niet het geval was was het zo donker dat ik de ilusie had dat het nacht was. We hadden room surves besteld voor 10 uur dus gingen we snel douchen en ons klaar maken voor de volgende dag, zondag vandaag dus!!:D Het ontbijt was erg goed ik had toest met jam, vers fruit, grapefroetsap en thee. En ik kan je een ding zeggen het was erg lekker!
Na het ontbijt hebben we onze tassen gepakt en zijn vertrokken terug naar PEI! Tijdens de reis heb ik veel geslapen. Dit keer gingen we niet met de brug zo als we gekomen waren maar met de veerboot. De veerboot was erg leuk er was live muziek van een meisje van mijn leeftijd haar vader en haar moeder. Ik weet niet of de muziek nou Iers of schots was maar het was erg goed. (Op PEI leven veel mensen met een Scotse of Ierse achtergrond. Zo als men gastouders men gastmoeder heeft eenn Ierse achtergrond en men gastvader een Schotse.) Aan het einde van een optreden kocht ik een cd van ze. Men gastmoeder prate wat emt de mensne over een nederlands liedje wat ze dacht dat ook op de cd stond maar wat later niet zo bleek te zijn. De man vertelde dat zijn dochter nu met haar vakansielievde uit denhaag samen woonde in Canda en dat zij zeven weken in Nederland met zijn ouders samen was geweest en nu Nederlands leerde. Zij singeerde mijn cd en vroeg alles goed?, waar op ik antwoord ja met mij is alles goed. Na dat ze men cd gesingeerd had gingen we terug naar de auto waarna we van de ferie afreden. Na een 4 uur lange rid waren we terug in het huis. Daarna nog men ouders gebeld en nu zit ik hier achter de computer men verhaal te typen. Ik mis julie alemaal en ik hoop dat alles goed met jullie gaat! Dikke dikke Kus HVJ HVJ BYEBYE Anouk!
ooh en oma :P betekent: popetje wat tong uitsteekt of te wel grapje!
HVJ BYBYBY Anouk

• 31 Augustus 2008 - 19:57

Iet:

Woh!! Wat een avontuur. Lijkt wel een hele week en dat in 1 weekend. Spannend zeg donderdag je school. Ik begin morgen... Je moet niet te veel aan ons denken maar genieten ... Ik mis ons gezellig kopje thee wel . Veel succes donderdag en tot snel

Dikke knuffel uit Nijmegen, Iet

• 31 Augustus 2008 - 20:38

Iet:

Kunnen wij wat foto's zien? Zou leuk zijn als je die ook upload :)

• 31 Augustus 2008 - 21:21

Oma Kühne:

Dat was weer een heel lang verhaal en erg leuk. Hartelijk daarvoor. Heerlijk, dat je in zo'n korte tijd zo veel beleefd hebt. Ik hoop dat je er nog een heleboel van zult kunnen onthouden. Hier is alles OK. Wij gaan morgen weer voor een paar dagen weg met de caravan naar west brabant.Opa wil daar weer een 4 daagse fietsen. Meisje , houdt je haaks, succes op je nieuwe school en tot gauw. Veel liefs van opa en oma

• 01 September 2008 - 14:51

Hans:

Succes op school, en bedankt voor het leuke verhaal.

• 01 September 2008 - 19:34

Rosalie:

noukie(l)
    cool zeg luxe hotel enz.:D bedankt voor het berichtje vinden wij weer erg leuk en al zin in school? nou ik spreek je vast nog wel hea:d
    xx rosalie HVJ

• 02 September 2008 - 08:04

Robin:

Hee! :)
    Leuk dat je het zo leuk hebt! Ik begin morgen weer met school. Heel veel plezier op jou school, en leuk dat je wilt gaan softballen! :)
    xx Robin

• 02 September 2008 - 19:19

Veerle:

heey anouk

volgens mij vermaak jij je dar echt super

veel plezier daaro
    ik zal je misse....

liefs veerle

• 06 September 2008 - 15:48

Suzan Van Wijk:

Hoi Anouk, afgelopen doderdagavond na het paardrijden van Papa Fons gehoord dat jij nu al een maand weg bent! Heb veel(leer)plezier en geniet er maar lekker van. Tot volgend jaar ergens in de zomer,
    Suzan