Carlottetown :D
Door: Anouk Arts
Blijf op de hoogte en volg Anouk : )
26 Augustus 2008 | Canada, Prince Edward Island
Hoe is het daar? Ik heb problemen met het plaatsen van men berichten op waar ben jij .nu daarom missen er stukken. Ik had een heel groot stuk geschreven voor jullie maar dat is verwijderd ik probeer het nu weer op nieuw het zal wat minder lang zijn maar ik hoop dat jullei het leuk vinden!Ik ben Hier vrijdag aangekomen. Met een klein vliegtuigje van Halifax naar Charlottetown. Toenw e uit het vliegtuig stapte kwamen we direct aan in de ontvangsthal waar ik men gastmoeder ont moeten en de gastouders van Shuka men gast oom en tante voor een jaar. Toen we afscheid van hun genomen hebben zijn we naar men gast huis gereden en heb ik daar men spullen op men nieuwe kamer gelegd een kamer met een knal gelen muur en een knal roze tapijt effe wenen maar het is best grapig:P Daarna zijn we naar het werk van Sandra(gastmoeder) gegaan waar het een beetje saai was. Daar heb ik Amanda leren kennen. Zij werkt bij Sandra en met haar heb ik een paar boodschapjes gedaan. Na dat Sandra klaar was met werk ben ik met haar naar een restaurant gegaan waar we ons avond eten hebben gegeten. Ik nam lasagna en zij piza (mam die van jou si nog altijd de beste!) Toen we ons eten op hadedn zijn we naar de basebal wedstrijd van Allason eggaan wat erg leuk was dara heb ik shuka weer gezien en na de wedstrijd zijn we met zen alle een ijsje gaan eten. De volgende dag ben ik met Sandra en Shuka Tracy gast zus van shuka naar de volgende wedstrijd van Alason wezen kijekn. We waren erg laat dus hebben we bijna niks gezien. Maar ze hadden goed gespeeld 2 keer gewonne en 1 keer verloren niet slecht voor de eerste keer! Daarna zijnw e met zen alle gaan lunhen en na het eten gingen shuka tracy en ik naar tracy's huis waar we veel lol hebebn gehad. Wat gezwomen achter de hond aangezeten ons haar gegeten wat gmsnt en gegeten. Drie mega grote piza waren er besteld maar ik heb maar wat van alle sgeprobeerd niet te veel want het is absoluut niet gezond! De volgende dag ben IK met Shuka en Allason gaan shoppen en we hebebn ons er vermaakt ik eh voor maar 40 dollar 4 hele leuek dinegn gekocht! Na het shoppen zijn we naar Shuka gegaan en hebben we ene film geken en avond gegeten. Daarna zijn we naar wat vrienden van Allason gegaan die uiteindelijk naar ons huis kwamen om big brother te kijekn wat hier erg populair is en waar ik geen zak ana vind:P! Gister avond ben ik met Allasons vriendin Britney en haar zelf naar een rastaurantje gegaan waar we ene soort coctail ehbebn gedronken natuurlijk zonder alcohol! EEn waar we een heerlijk toetje hebebn gegeten! Daarna naar bed en toen belande we bij vandaag en daar krijg je snel meer over te horen!Dike kus allemaal HVJ BY BY DOEIDOEI Anouk!
26 Augustus 2008 - 16:00
Iet:
Weer een leuk berichtje Nouk :D -
26 Augustus 2008 - 18:10
Oma En Opa.:
Zo Anouk, dat was een lang verhaal. Ik vond, dat je het goed geschreven had. Ik vroeg me af, wat dit betekend. :D of :P Misschien hoor ik dat nog eens van je.Zijn de scholen nog niet begonnen? Wanneer gaat dat gebeuren? Ik vind het leuk voor je, dat je al vriendinnen om je heen hebt. Toen Roald jarig was, heeft mamma lasagna klaar gemaakt. Roald vond ook dat jouw moeder de beste lasagna en pizza's kon maken. Leuk van je, om je moeder een extra pluim op haar hoed te zetten. Dat verdient ze heel erg. Meisje, ik verheug me nu al weer op je volgende stukje. Je doet het erg goed en het is erg leuk om te lezen. Meisje tot de volgende keer. Een knuffel van opa en oma -
26 Augustus 2008 - 18:40
Milou:
Anouk!! als ik dit zo lees mis ik gelijk jou vrolijkheid op school!! soms kunnen wij dat hier goed gebruiken!;) ik ben super blij dat het daar leuk is en dat je nog veel meer avonturen gaat beleven!! tot over een paar maandjes!! kusjes Milou -
26 Augustus 2008 - 19:41
Rosalie:
anouk(l)
fijn dat je het goed hebt, waarom ga je daar niet is voor ze koken mischien vinden ze dat wel kei lekkr en veranderen ze hun hele eet patroon:d bij ons zijn de scholen weer begonnen en het begint al goed want mijn boeken komen pas over 3 weken aan:( er was een foutje gemaakt ofso dus nu krijg ik een nood pakket:) ik ben erg benieuwd naar je nieuwe berichtje! en oja we hadden een pakje gestuurd maar dus naar het verkeerde adres dus die komt niet meer aan:( maar nog heel veel plezier daar:)
xxx hvj rosalie -
26 Augustus 2008 - 20:37
Peer Valentijn:
Hoipiepeloi daar aan de ander kant van de wereld zowat!!
Hey, leuk om je bericht te lezen op je waar ben je nu site. Al druk bezig dus om avonturen te beleven haha.
Ik ben maandag vertrokken vanuit het kasteel naar Zwitserland. Ook een gedoe. Ik kreeg een bed mee van Anne en Akkie. Dat wil zeggen, het matras en de deken en dat soort gedoe. Moest ik onder mijn arm mee tillen. Bij de douane keken ze hun ogen uit.
Maar goed.
He, geniet er van hè en tot de volgende keer maar weer!
Trouwens, wel fijn dat je zuster zo heeel erg veel van je houdt:p
Gegroet en tot ziens!
(En dan op zijn Italiaans, maar daarvan weet ik niet hoe je het schrijft...hm)
Peer Valentijn. -
27 Augustus 2008 - 11:56
Marie-José:
Hoi Noukie,
Zondag bij Roald op de verjaardag geweest,is wel heel raar dat je er niet bent,hebben je zeker gemist.Fijn dat je het zo naar je zin hebt.
Dikke zoen voor jou van Theo en mij. -
27 Augustus 2008 - 16:24
Lotte:
heey anouk!
fijn dat je het zo naar je zin hebt daar!:D
de school is hier weer begonne, super blij datk bij loutje in de klas zit! de rest van de klas is egt niks:(
kmis jou egt in de pauzes hoor! niemand die steeds vraagt watwatwat?:p mjaa.
we zien je over een (jammer genoeg) lang tijdje weer!
nog heeeeeeel veel plezier! en vergeet ze daar niet te vertelle over die leuke vriendinne van je uit nederland he!;)
spreek je snel hopik! je moet ook je nummer nog ff late wete tog?!:D
dikke kus uit nijmege!
xxx -
28 Augustus 2008 - 15:42
Milou (S):
Hee Anouk, fijn dat je het leuk hebt!
Hier in Nederland is het saai haha stomme school weer enzo niet leuk was net zo gewend aan die lange vakantie.
Heel veel plezier en ben benieuwd naar je volgende verhaaltje
x Milou -
28 Augustus 2008 - 20:09
Jorke En Inge:
hoi noukie
volgens ons kom je kilo's aan daar, voornamelijk door die pizza's et cetra!leuk om te horen dat het zo goed met je gaat.gaat je gastgezin naar elke wedstrijd? lijkt ons wel vet!ga je daar ook nog naar school...of is het een groot luizenleven:d!!
tot horens
xxxx Inge&Jorke
ps. (je hebt nog nooit die pizza's van inge geprobeerd) -
31 Augustus 2008 - 14:34
De Tantes:
ha die Anouk,
Gaaf om al die berichten van je te lezen en super dat het je zo goed vergaat. Hoorde van papa en mama al dat je het op de campus in Toronto heerlijk had en je berichten uit Carlottetown zijn ook niet verkeerd. Blijf genieten van deze geweldige ervaring en succes met je start op de High school! Dikke zoenen van Agnes en Monique -
31 Augustus 2008 - 18:46
Peter:
Dag Anouk,
Ik had al van je vader en Iris gehoord dat je het erg leuk hebt gehad op het kamp. En dan nu het gastgezin. Spannend hoor ! Ik lees je verhalen met plezier, dat doe je leuk. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat, op school en in het gastgezin.
Veel groeten van Peter.