Weekje vakantie was super :D:D - Reisverslag uit Prince Edward Island, Canada van Anouk : ) Arts - WaarBenJij.nu Weekje vakantie was super :D:D - Reisverslag uit Prince Edward Island, Canada van Anouk : ) Arts - WaarBenJij.nu

Weekje vakantie was super :D:D

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk : )

25 Maart 2009 | Canada, Prince Edward Island

Hooooooooooooi Lieve Allemaal!:D
Hoe gaat het met jullie????? Geniet iedereen heerlijk van de lenten?:D
Ik wil iedreen heeeeeeeeeeeeeeel erg bedanken voor de leuke enthausiaste berichtjes die ik weer ontvangen heb! Heerlijk is dat!:D Wat hebben jullie allemaal uitgespookt de laatste 2 weken? Ik heb heerlijk genoten!:D Vrijdag 13 maart begon hier de maart vakantie!En dan ben ik ook nog eens 18, en dat voelt ook top:D Maar men gastmoeder en ik zijn zaterdag 14 maart samen met een vriendin van mij Fiona uit Oosterijk naar een Judo wedstrijd gegaan in een anderen Provincie New Brunswick. We hadden samen zooooooooooo veel lol in de auto!:D We deden gewoon heerlijk gestoord, en daar kan ik soms zo van genieten! De Judo wedstrijd was ook leuk om te zien en samen hadden we een heerlijke middag!:D De terug weg was nog gekker dan gek, met country muziek luid op, en meide die dansen in de auto, kan je wel begrijpen dat het suuuuper gezelig was. Samen hebben toen nog ergens avond gegeten in een weg restaurant wat opnieuw erg gezelig was! Na het eten vervolgde we de weg naar huis, en ik je een ding zegge die dag was top!:D S'maandags heeft mijn gastmoeder mij en Fiona naar het centrum gebracht van Charlottetown. Daar hebben Fiona en ik ontbeten bij Tim Hortons en daarna nog even door het centrum gelopen. Jina een andere vriendin van ons uit Korea zou naar het winkelcentrum komen, dus moesten we rond half elf de bus nemen naar het winkelcentrum om Jina daar te ontmoeten. Ze was iets later dus Fiona en ik gingen alvast naar de nagel winkel waar Fiona Gel nagels liet maken.:) Niet veel later kwam Jina en samen hebben we daar gezelig op Fiona gewacht. We belde nog een anderen vriendin Rachel ook uit Korea, om te vragen of zij ook naar het winkelcantrum wilde komen.
Ze moest nog even een aantal dingen doen, maar ze wou wel graag naar Fiona's huis komen en boodschappen met ons doen. Samen met Jina, Fiona en ik zijn we gaan winkelen, wat altijd top is:D We kwamen Diem een meisje van school, ook nog tegen in de nagel winkel. We vroegen haar of ze oom wou komen, na wat gedoe besloot ze om s'avonds naar Fiona's huis te komen:D Toen Rachel in de winkelcentrum kwam zijn we eerst samen wat boodschappen gaan doen, wat nogal gaoties ging, maar wel lage was. uiteindelijk kwamen we er achter dat we veelste veel boodschappen hadden, en dat het veeelste duur zou zijn, dus moesten we veel weer terug leggen:P Daarna namen we met zij vieren een taxie naar Fiona's huis. Daar zijn we met zijn vierenb gaan koken. In het begin leek het niet echt te lukken, maar al snel kwamen we opgang, en een ding is zeker, het was lekker!:D We hadden een 5 liter pak gekocht met ijs om dat die het goedkoopste was. We hadden dus heeeeeeeel veel ijs voor een hele week:P! Met zijn alle keken we een film, later kwam Diem ook, maar zij vertrok naar een paar uurtjes ook weer. We maakte zoooo veel foto's! Het was echt een meide avond waar we allemaal heerlijk van genoten hebben!:D De volgende dag hebben we het met zijn alle ook goed vermaakt. We luisterde naar Jina die prachtig Piano kan spelen, en kletsten erg veel. S'avonds ging ik met mijn gastmoeder en mijn gastnichtje naar de boederij van mijn gastopa. Mijn gastopa ligt in het ziekenhuis, dus iedereen let een beetje extra op het huis. Toen we daar waren gingen men gastnichtje en ik op zoek naar de katten, na een lange tijd zoeken vonden we de katten, maar ook drie baby poesjes!:D We stopte ze in een warme doos, en gaven de moeder en vader wat eten. Het waren 2 top dagen!:D De rest van de week ben ik nog een paar keer bij Fiona geweest waar ook mijn andere vriendinnen waren. Ook ben ik nog met mijn gastzus voor een dagje bij mijn gast nichtje geweest. Daar hadden we film gekeken, en ik had met men gasttante heerlijke pizza's gemaakt!:D Zaterdag 20 maart ben ik met mijn gastmoeder, gastnichtje opnieuw naar een Judo wedstrijd gegaan in New Brunswick, waar we opnieuw super veel lol hebben gemaakt. De wedstrijd was vroeg over dus zijn we daarna nog even naar het winkelcentrum in Monctom gegaan en hebben met zijn drien wat gegeten. Gedurend de rit naar huis hebben we erg veel gezien!:D We waren op de snel weg toen men gastmoeder op eens een adelaar zag!:D Ze zette de auto langs de weg zo dat we er even rustig naar konden kijken! Het was niet heel erg dichtbij, maar wel suuuuuuuuuper gaaf!:D Later kwamen we langs de snelweg in een veld ook nog een kudde herten tegen! En toen we in het restaurant zaten liep er een vasant over de pakeer plaats. En toen we s'avonds over de brug terug reden ging de zon net onder achter de half brevroren zee met op de achtergrond mooie Ierse liedjes! Het was prachtig!:D En voor dat we men gastnichtje naar huis brachten reden we nog naar de overkant van Charlottetown zo dat we de zee en de parchtige lichtjes van Charlottetown konden zien in de verte!:D Ik heb echt heeeel erg genoten van die dag, eigenlijk van de hele vakantie!:DZondag was de verjaardag van men gastmoeder. Het was een hele gezelige dag! S'avonds zijn we naar mijn gastoom en gasttante gegaan waar Shuka woont. Waar ze speciaal voor Sandra gekookt hadden. Voor het eten hebben Shuka en ik heerlijk geklets op haar kamer, dat doen we altijd en het is altijd super gezelig!:DNa het eten kwam er een chocoladeijstaart met Sandra's naam er op en een kaarsje!:D Het was heerlijk! Sandra kreeg van iederen cadeautjes en ik denk dat ze heerlijk van de dag genoten heeft!:D Ik kreeg van Shuka ook nog cadeautjes voor mij 18de verjaardag!:D Ik kreeg een prachtige sjaal en oorbellen!:D En van mij gastoom en gasttante kreeg ik een mooi tanktop en een mooie ketting! Ik had het helemaal niet verwacht, maar wat was ik verwend zeg:D! Maandags ben ik weer naar school gegaan wat een fijne dag was. En dinsdag was ik vrij, want je zult het mischien niet denken maar het heeft hier weer is een keertje gesneeuwd! Ik kijk nu wel uit naar de lente hoor:P! Men gastzus vertelde mij dat het in april meestal heeeeel veel regend en in Mei gaan de bloemen bloeien. Ik kijk nu al erg naar uit! Iedereen geniet heeeeeeerlijk van jullie week!Een hele dikke kus en knuffel van mij! Hvj heeel veel!
Anouk

• 25 Maart 2009 - 18:32

Oma:

Hoi Anouk! Ik heb net een brief voor je af en die gaat morgen ochtend op de bus. Heerlijk te horen/lezen, dat je het zo fijn hebt gehad. Geniet,geniet,geniet zoveel je kan, zonder je plichten te verzaken. meisje voor nu ...dikke knuffels van oma en opa.

• 31 Maart 2009 - 18:53

Stephanie:

Hee Nouk! Hier is het EINDELIJK ook lente! Vanmiddag zelfs zo lekker om met blote benen en armen wat van de zon te genieten om een beetje kleur te krijgen!:D
    Hoop dat je verder nog n fijne verjaardag hebt! En dat 't daar ook lente gaat worden! Laat maar snel weer wat van je horen, ben benieuwd !!

xx Stephanie

• 05 April 2009 - 09:36

Roos:

hoi anouk,
    jullie lopen achter...hier heb ik mijn mooie primula's al in bloei. de blauwe druifjes komen op en overal staan volop narcissen langs de wegen...als het een zonnige dag is , en dat zijn er al enkele geweest, direct blote benen en in de zon zitten. heerlijk!! geniet nog van je staartje winter, de ervring van een regen maand en dan....de lente!!! groeten en suscces met de laatste maanden (ook op school)
    Roos