Kerst staat al weer voor de deur!:D
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk : )
18 December 2008 | Canada, Prince Edward Island
Hoe gaat het daar met jullie? Ik hoop natuurlijk dat alles goed gaat met julie! Bedankt voor jullie lieve reacties, dat doet mij erg goed!:D Sorry dat ik zo laat reageer er op, we hadden hier wat problemen met de internet verbinding. Ik lees dat iedereen weer een geweldige Sinterklaas avond gehad hebben!Inderdaad Iet ik heb ze een foto laten zien van Willem Alexander , Maxima en Amalia en mijn hostmoeder vond dat we erg mooien prinsesen hebben!:D Hoe was trouwens jou Sinterklaas op 13 December iet???:D Gelukig heb je niet alle rotsooi mee naar huis hoeven nemen Monique, ik denk niet dat je daar vrolijker van zou worden!:P Is het trouwens nog goed gekomen met je kerstboom? Oma wees niet bang hoor, ik wil zeker terug naar Nederland, dat is toch het land waar men hart licht!:D Nog heeeeeeeeeel erg bedankt voor je lieve plaatjes brief, er komt een brief terug!:D Hoe heeft NEC het afgelopen tijd gedaan, zijn ze nog steeds goed bezig???:D Hier is alles al lang versiert in de kerst sfeer! 1 december hadden wij hier al de kerstboom opgezet, en het oude centrum van Charlottetown is ook al lang helemaal kerstig!:D Deze twee weken was het wissel valig weer. Het sneeuwde, dooide, en het ijselde soms ook nog. 8 December was er smidags een sneeuw storm voorspeld dus de meeste scholen waren de hele dag gesloten. De school waar ik naar toe ga sloot smidags, om 12 uur vertrokken de eerste bussen terug naar huis!:D Dat was dus mijn eerste halve dag sneeuw vrij en dat was op zig best leuk!:D Donderdag 11 dedember hadden we het eerste uur vrij omdat het die nacht had geijseld en alles spek glad was! Ik had niet naar de radio geluisterd en dacht dat de school bus om de normale tijd zou komen. Na een kwartier buietn te hebben gewacht ging ik weer naar binnen. Toen ik de radio aan had gedraaid hoorde ik het nieuws dat alle schollen een uur later zouden open gaan. Zaterdag hadden we drama oefening, want we hedden die aankomende woensdag een toneel stuk voor de ouders. Na drama ben ik met mijn vriendin Emily(zij is afkomstig van Macau)iets gaan eten en daarna zijn we de hele midag gaan winkelen. Het winkelcentrum is helemaal versierd en overal hoor je kerst muziek!:D Om 6 uur hadden we afgesproken bij de bioscoop met mijn gastzus en met een vriendin van Emily. We gingen met zijn vieren naar de film Twilight. Het was echt zoooooo goed en ik raad het je zeker aan! Maandag, Dinsdag en woensdag moest ik na school oefenen voor drama op school. Woensdag was het toneel stukje, het ging niet zo heel goed maar we hadden wel ontzettend lol en daar gaat het natuurlijk om!:D Woensdag ben ik ook even naar de doktor gegaan want ik heb een beetje de griep. Ik moest wel 80 doller betalen om een doktor te zien. Ze zij dat ik antibiotica nodig had, dus ik zat al te wachten op een hele grote rekening. Maar de doktor gaf mij een zak vol gratis test antibiotica's die ik mocht hebben! Ik was zo blij! Over 10 dagen moet mijn griep helemaal weg zijn, ik hoop dus dat ik me een stuk beter voel met kerstmis!:D Vandaag heb ik een dagje vrij genomen van school om dat ik niet echt lekker was en ook erg moe was. Morgen wil ik weer naar school. Morgen is er een speciale dag op school waar we alleen maar spelletjes gaan doen enzo. Het plan is om na school samen met Shuka te gaan winkelen in het oude centrum van Charlottetown en daar kijk ik dan ook erg naar uit! Ik hoop dat alles goed met jullie gaat!Ik ben heeeel nieuwschierig hoe alles met jullie gaat, want ik mis jullie! Ik hoop dat ik de kans krijg om voor kerstmis nog een berichtje hier achter te laten! Als dat niet meer lukt dan wil ik jullie een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele fijne kerst toe wensen!
Dikke kus en knuffel, ik hou van jullie!
Anouk
18 December 2008 - 19:49
Iet:
Haaaaai Lieve Meid,
Zozo jij naar de dokter wat goed van je meisje. Begreep je alles wat ze zei? Het zou wel lastig zijn want naar de dokter gaan is iets wat je niet dagelijks doet. Volgens mij zit het wel snor met jou Engels. Daar kan de Sint niet tegen op dat heb je denk ik wel gelezen :P. Ik mail je de rest wel even
Hou je haaks meid!!
Dikke knuffel en ik mis jou ook :( -
20 December 2008 - 12:08
Anita:
He Anouk ik wens je hele fijne Kerstdagen. -
21 December 2008 - 10:55
Stephanie:
Hee Anouk,
Leuk dat sneeuwvrij! Helaas hebben wij dat hier niet, geniet d'r van zal ik zeggen!
Hier heeft 't ook al een aantal keer wat gesneeuwd, of nouja sneeuw... zo kan je dat hier vast niet noemen, want 't is zo weer weg! Een witte kerst zit er volgens de weerdeskundigen niet in heb ik al begrepen,jammer. Maar je komt met kerst toch naar Nederland denk ik?
Geniet in ieder geval van de sneeuw daar, zal ik zeggen!
Twilight draait hier ook in de bioscoop,maar ik ga tegenwoordig nooit meer naar de bios. Ik brand ze meestal op dvd,kan al vrij snel als ze in de bioscoop draaien.
Zozo , jij aan de antibiotica? Ik ben niet de enige zo te horen! Ik heb nu voor 'n halfjaar een kuur, ben ik van mn blaasontstekingen af.
Griep heerst ook hier, maar ik heb er nog niks van gemerkt. Wel snel beter worden hè!
En hoe was de kerstviering op school?
Wij moesten een vossenjacht gaan doen,maar ik was niet gegaan had toestemming van mn ma... geen zin om de vakantie weer met een blaasontsteking te beginnen!
De bedoeling bij ons was dat we 1,5 uur een vossenjacht door de stad gingen lopen en vervolgens wat eten, ik vond 't niet de moeite waard om daarvoor n uur te gaan fietsen naar school!
Nou nog veel plezier daar en een fijne kerstmis & oud en nieuw!
Stephanie , jeweetwel.. waarbij je in de eerste klas hebt gezeten op 't Montessori College... :)
21 December 2008 - 18:39
Jorke:
haaaa nouk
hoop dat je griep al weer over is....met kerst moet je toch wel lekker kunnen eten heh!!!
enneh met NEC kan het bijna nie meer stuk....ze hebben de poulfase van de uefacup overleeft en hebben nu tegen hamburg sv geloot!! word pittig:p
bij deze een hele fijne kerst!!!
xx -
22 December 2008 - 18:09
John:
Hei Noukie,
Hier nog 3 dagen en is het dus kerst, bij jullie dus ook? Staat de ketsboom al zo lnag bij jullie? Mens, d'r zitten dan toch geen naalden meer aan?! Heb je alle inkopen al klaar voor deze dagen. Ik ben benieuud of daar ook allemaal van die schransgrage mensen wonen. Hier in huis is de kast steeds leeg...... Zeker weten dat het geen muizen zijn.. Afijn, zullen maar niks zeggen. Ik neem aan dat de zak met pillen heeft gewerkt en dat je nu weer toppietop bent. Mijn nichtje moet er toch goed opstaan met deze feestdagen (paasbest met de kerst zullen we maar zeggen). 2e kerstdag komen A,F,R & R bij ons eten. Ik stel voor dat we dan ook een toast op jou gaan uitbrengen, via de sateliet verstuur ik dan een paar dikke zoenen naar je (misschien neemt de Kerstman ze trouwens wel mee in zijn slee). Afijn, ik wens je daar ve weg hele fijne dagen toe, met een knallend uiteinde en een beregoed begin van 2009 uiteraard. Doe je best en blijf genieten!? Dikke kus, John -
24 December 2008 - 10:44
Agnes En Monique:
Lieve Anouk,
Wij wensen je onwijs mooie kerstdagen daar in het verre Canada. Gezien de zo andere cultuur lijkt het ons een geweldige ervaring om de feestdagen op PEI mee te mogen maken. Wij hopen dat je er volop van kunt genieten. Maak er iets moois van!!
Liefs Agnes en Monique