Halloween!:D En een grote verassing voor mij!
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk : )
03 November 2008 | Canada, Prince Edward Island
Hoe gaat het daar? Wat was het weer fijn om al jullie lieve berichtjes te lezen dat doet me echt goed!:D Ik hoop dat jullie de berichtjes die ik schrijf leuk vinden, daar ga ik wel vanuit anders zouden jullie waarschijnlijk niet reageren!:) Ik heb denk ik een maand geleden een paar foto's naar men ouders gestuurd met de foto's van me kamer er op:) Ik denk als je ze het vraagt dat ze ze jullie zeker willen laten zien!:) De vlagetjes hangen nog steeds boven men bed en dat doet me goed. Wat gaaf dat ze naar curacua zijn Iris! Wel jammer dat je dat allemaal meot missen!:S Mijn moeder heeft een tijdje geleden de cd van Enrique Eglesias gestuurd en soms als ik me effe alleen voel of als ik daar gewoon zin in heb luister ik de liedjes daar van en natuurlijk de ping pong song in het speciaal.Want ik mis jou ook meisie!:s:) Wat gaaf dat je op excursie naar Metz bent geweest Sjoerd! Wat heb je daar precies gedaan? Waren de Fransen een beetje aardig?:P Hoe gaat het met jullie Theo en Marie? Ik kijk heel erg uit naar jullie post!:D Het is altijd heerlijk om een berichtje vanuit Nederland te krijgen dat vrolijkt me altijd weer op:) Mijn kamer is nu heel erg kleurrijk met alle vrolijke kaarten:D!!! Helaas heb ik nog geen kans gehad om mijn post te versturen , het is dus even wachten op een reactie van mij, sorry daar voor! Hoe was de proefwerkweek gegaan? Ook al was het mischien niet goed gegaan , denk maar bij jezelf, je hebt nog een heel jaar om je cijfers te verbeteren, of zo als ik altijd zeg: komt wel geod schatje;)! Hoe was de vakantie in Drenthe en Friesland opa en oma? Het klink allemaal zo prachtig!:D Ik heb van u uw tweede plaatjes brief ontvangen en dat was zo een feest!:D Heel erg bedankt voor dat, u krijgt zeker een brief terug alleen waneer is de vraag!(sorry daar voor).Ik lees dat bij jullei de winter er ook aan komt! Bij ons heeft het zondag al een heel ieniemienie beetje gesneeuwd!:D:D:D Ze zijn daar hier allemaal niet blij mee maar dat kan mij lekker niks schelen, ik geniet er van volle teugen van:D! Alleen zal het wachten op de schoolbus wat minder aangenaam zijn!:P Maar goed dara heb ik mijn ski jas voor en als het echt te koud wordt zal ik op zoek gaan naar een warmere winter jas. Ik heb hier een heerlijke skiebroek die hopelijk in het echte koude weer ook mijn benen warm houd. Milou in welk HP boek ben je nu bezig????? Ik vind het zo stoer van je dat je daar aan begonnen bent! Hou de havo vol meis, ik weet dat je het kan!Want als jij het niet kan dan kan niemand het:D! En ik snap dat je graag iets met een opleiding wil doen want daar heb ik soms ook behoefen aan, om veder te werken aan mijn toekomst, maar vergeet niet daar is de havo ook een gedeelte van!;) Heb je trouwens de pompoen nog gemaakt???:)En Monique en Agnes hoe gata het met jullie? Druk met jullie werk bevalt het nog steeds? Ik hoop het voor jullie, ik ga er wel van uit:)! Deze week was de week van Halloween:) Een feest wat ik natuurlijk niet kon missen!
Ik ging vrijdag na school direct na Shuka's huis. Daar hebben we nog een overige pompoen bewerkt die best goed gelukt was. Maar ik vind de pompoen die ik hier in mijn gastfamilies huis had gemaakt leuker want dat was mijn eigen creativitijd!:D Na dat we de pompoenen hadden bewerkt gingen we eten. WE aten gehalkt ballen, maar dan op een andere manier als in Nederland, ze lagen nemelijk in een bak met een soort jam er in! Het was niet echt mijn ding, maar het was wel leuk om een keer geproefd te hebben. er waren ook honing kipvleugeltjes, en de honing en de kip was een goede combinatie en was dus geslaagd!:D Na het eten gingen we naar een vriendin van Tracy (gast zus Shuka) In haar buurt gingen we Trick or Threat doen wat erg leuk maar ook suuuuper koud was:P Ooh ja dat had ik nog niet verteld, ik was niet als Hermelien gegaan maar als Hello Kitty wat erg geslaagd was vond ik zelf!:D Aan het einde van Trick or Treath wat wij ongeveer in een uurtje hadden gedaan, hadden we per persoon een half kussen sloop gevuld met snoep!!! Ik had nog nooit zo veel snoep gehad!!!:D Na Trick or Treaht gingen we naar een klein feestje op een boederij. Er waren veel mensen van mijn school dus ik heb er nu weer een paar nieuwe gezichten bij:) Ze hadden daar een doolhof gemaakt op de zolder van hun grote schuur. Daar waren mensen verstopt die je dan lieten schrikken, wat erg leuk was:) Die avond keken we daar ook nog een heeeele enge film de Stranger. 90% heb ik niet gezien te eng, Shuka's reacties vertelde me al genoeg:P Na de film gingen we terug naar Shuka's huis waar ik bleef slapen!:) Eeen geslaagde avond om lang niet te vergeten:) De volgende dag hielp Shuka's familie hun zoon verhuisen dus dat ging ik ook doen:) Dat ging allemaal erg goed. Alli kwam ook helpen en zij vertelde me dat er een pakje op me stond te wachten. En niet zo maar een pakje een mega groot pakje zag ik waneer ik thuis kwam. Ik durvde het niet open te maken want ik dacht dat het voor Sinterklaas was. Zondag belde ik mijn ouders en inderdaad het was het pakje voor Sinterklaas. Wat totaal niet verwacht was, want het zou ongeveer nog 4 tot 5 weken onderweg moeten zijn!:) Een engel heeft vast gezorgd dat het pakje er al zo vroeg was. Het gesprek met mijn ouders en alles wat in het pakket zat vrolijkte me enorm op en ik voelde me enorm speciaal! Die avond ben ik met Alli haar vrienden en met Tracy naar de film gegaan, maar dat was niet zo een goede film. Maar toch de avond was geslaagd!
Nu ben ik al weer bij vandaag wat een fijne dag was. Ik heb een paar mensen die ik al kenden beter leren kennen en dat doet me goed:D Ik kijk positief naar de toekomst en er zijn inderdaad meoilijk tijden maar gelukig ook mooie tijden. En voor die mooie momenten ben ik hier!:D
Ik wens jullie allemaal een top week toe! Heeeeeeeel veel suc6 met alles!
En vergeet niet, ik vergeet je niet!
Dikke kus en knuffel van mij!
Anouk!
03 November 2008 - 22:53
Iet:
Haaai Noukie,
Ik was op weg naar mijn bedje terwijl jij nog midden in je dag zit. Ik kon het niet laten om toch even te lezen hoe het met mijn lief vriendinnetje gaat. Het valt me op dat jij weer een beetje vrolijker bent :D. Er verschijnt bij mij een glimlach.
Ik moest erg lachen toen ik las dat jij Hello Kitty bent. hahaha.
Ik heb niet echt heel veel te melden heb jou gister een uitgebreide mail gestuurd.
Spreek je snel en ik blijf je in de gaten houden!
Knuffel van mij, Iet -
04 November 2008 - 16:05
Inge :
Hoi Nouk,
Blij om te horen dat je weer wat meer vrolijke momenten hebt gehad. Wat is Trick or Treath ???Ik moest zelfs spieken hoe je dat had geschreven. het klinkt mij net zo iets als met 3 koningen langs de deuren gaan??? Hier is het nu ook echt herfst maar dan is het binnen gezellig met lekkere warme chocomelk uit die grote beker (weet je nog wel van dat wisselspel.. ik weet de naam niet meer van dat spel maar iedereen wilde toen die bekers hebben. Drinken ze trouwens in Canada warme chocomelk met slagroom??? Anders kun je het misschien een keer voor je gastgezin maken...
Anouk, houd je haaks en tot het volgende berichtje
Dikke kus,Inge -
04 November 2008 - 16:52
Sjoerd:
hee anouk, we zijn met school naar Frankrijk geweest zoals al eerder vermeld. We zijn op woensdag richting het zuiden gereisd per bus en hebben op de heenweg een stop gemaakt bij de maginot linie. Dat is een linie onstaan na de 1e wereld oorlog, de Fransen beschermden zo hun grensen tegen de Duiters, Belgen en Italiaantjes:D die rondleiding heeft zo'n 4 uur geduurd en vervolgens zijn we met z'n alle wat wezen eten in Metz. De avond hebben we gezellig in een Metzze kroeg doorgebracht. Op donderdag zijn we eigelijk de hele dag op excursie geweest dit was bij het bedrijf wat de school uitgenodigd had, namelijk 'Saint Gobain Pipe Systems' het is een bedrijf wat gietijzeren rioolbuizen maakt. daar hebben we het gehele productieproces gezien vervolgens hebben we een lunch gehad en daarna een demonstratie van proeven zoals buigzaamheid van de buizen, hoeveelheid bar voor het openscheuren. savonds doorgebracht in de kroeg weer:Pzoals altijd heel gezellig in frankrijk:Pwel appart volk daar beetje nors enzo;) verder meld ik even dat ik aankomende donderdag 6 november op ga voor mijn praktijk examen voor het autorijbewijs:D heel veel zin in!!! hoe bevalt het verder in canada de mooie witte sneeuw de warme kachel en de high school??? is alles nog goed te doen daar over de atlantische oceaan?? groetjes en knuffel van mij -
04 November 2008 - 21:37
Rosalie:
hooi nouk(l)
leuk zeg , dat helloween! lijkt me echt kei cool om mee te maken! en dat het heeft geneeuwd is al helemaal vet:P bij ons is er nog geen vlokje gevallen:( maar dat komt nog wel(hoop ik) leuk dat je het sinterklaas pakket zo leuk vond daar zijn we bet een tijdje mee bezig geweest!..... en hello kitty pap en mam lagen helemaal dubbel toen ik vertelde dat je je zo had verkleedt.. oja en er komt nog een oerhollandse brief aan maar die zie je wel verchijnen ik ga maar is slapen!
xx hvj rosalie -
05 November 2008 - 10:09
Stephanie:
Wat leuk - halloween!
Hier doen we daar eigelijk niks aan, leuk om dat eens mee te krijgen!:-D
Ook voor mij is de proefwerkweek begonnen.. Hard leren en dan hopelijk goede cijfers! Hoe is 't daar bij jou op school?Heb je ook iets van een proefwerkweek?:-D
Groetjes, Stephanie . -
05 November 2008 - 18:55
John:
Hei Nozem,wat een verhslen allemaal zeg. Gehaktballen in jam, ienniemienie sneeuw, een Sinterklaaspakket terwijl die Goedheiligman hier nog moet komen.... Ik vind het leuk om steeds al je indrukken en belevenissen te lezen. Daarom ben je ook zo ver weg, toch? Ik heb op Google Earth zitten kijken en ik kan je kamer zien, kon de kaarten aan de muren zien hangen.... Tjeemig hier zijn we nu ook al bezig met de Sint, nadenken over de surprise die ik moet maken voor ..... (dat blijft geheim want de 3 Pieten kijken mee). Later zal ik het je vertellen. Had je al gehoord dat Opa van Boxtel een dag in een heuse Porsche heeft mogen rijden. hij werd 80 en kreeg dit toch wel bijzondere cadeau. Erger was dat ie over de snelweg vloog met 220 km per uur. Echt waar, die oude snelheidsduivel. Stel je voor Anouk als ie gepakt was... Dan was tie zeker in de krant gekomen. maar ja, gelukkig ging goed en we hebben met zijn allen een toffe dag gehad, met Opa voorop uiteraard. Kwam zondag in de stad de Arts Family tegen, Roosje liep daar trots met wat nieuwe spullen rond. Een paar laarzen had ze, nou daar ik verdorie Beatrix nog jaloers op. Ik hoop met Fonzie Sponzie binnenkort naar NEC te gaan want die spelen op Europees niveau, volgens mij zit Fons nu al het clublied te zingen. Wees gerust, we passen wel een beetje op die oude hooligan... Meer nieuws voor later, denken aan je, dikke kus en groet van je allerallerallerallerallerliefste oom John -
05 November 2008 - 20:25
Monique:
Heee, Anouk
5 november 2008 Kippenvel!
Voor mij stond vandaag helemaal in het teken van de Amerikaanse verkiezingen. En Yes, helemaal geweldig dat Barack Obama heeft gewonnen! Voor het eerst in de geschiedenis een zwarte president in het witte huis! Wie had dat durven dromen.Vind het echt machtig mooi.Wat een bijzondere en historische dag!! En dat Anouk, in jouw tijdelijke buurland. Wie weet, boeit het je helemaal niet. Maar goed, ik kon het niet laten om er toch over te schrijven.
Wat een feest Halloween en zo’n mega pakket uit Nederland. Zo te horen kon je week niet meer stuk. En dan die eerste sneeuwvlokjes ook al zo mooi. Als er straks een heel pak gaat vallen, mag je gerust wat sneeuwvolkjes deze kant op sturen.
Over mijn werk is niet zoveel te vertellen. Is niet echt spannend, dus ga jou er niet mee lastig vallen. Agnes heeft het erg goed naar haar zin in haar nieuwe baan.
Wij zijn nu een paar dagen vrij en genieten er onwijs van. Een beetje flodderen en niksnutten in huis en leuke dingen doen buiten de deur. Heerlijk!
Anouk, geniet van je vele mooie momenten daar en maak er weer een lekker weekje van!
Dikke zoen, Monique
07 November 2008 - 20:32
Charlotte :
heel leuk om al van al jouw belevenissen te horen/lezen op je weblog! Volgens mij heb jij daar een te gekke tijd! Geniet er maar heel veel van! Volgende week zondag 16 nov. gaan Inge en ik mee lopen met de Zevenheuvelenloop: 15 km hardlopen. Duim maar voor ons! Ook veel groetjes van Wim, Veerle en de hondjes en de poezen. -
09 November 2008 - 14:03
Bart En Anita:
hoi Anouk,
wat heb jij een waanzinnig mooi uitzicht vanuit jouw gasthuis.
wanneer gaat het daar sneeuwen? graag fotoos
hou je het een beetje uit zonder ons? wij hebben het wel een beetje moeilijk zonder jou [en je jam]
groetjes van ons allen
doei[hoofdletters en dat soort dingen ken ik nog niet ,ik ben pas bij les 28] -
09 November 2008 - 20:06
Roos:
Hallo Anouk,
weer even bijgelezen, je moeder aan de telefoon gehad dus weer 'bij'. Wil graag weten of je de kaart ontvangen had...... nadat je adres op de site had geplaatst heb ik die verstuurd maar ik twijfel of ik het goed heb gedaan..... Ik lees het wel. Op naar de kerst en zet hem op!