Ik vertrek :D
Door: Anouk Arts
Blijf op de hoogte en volg Anouk : )
08 Augustus 2008 | Nederland, Nijmegen
Dit is mijn eerste berichtje! Vanavond is mijn laaste avond in dit ozo gezelig Nederland!:D De meeste mensen heb ik al gedag gezecht maar een paar zullen mij vanavond nog opzoeken:D Ik wil iedereen heeeeeel erg bedanken voor julie super lieve atenties:D! Op dit moment wordt ik steeds gestrester maar ik hoop dat dat over is als ik in het vliegtuig zit(wat waarschijnlijk niet het geval zal zijn)Ik vlieg samen met mijn reismaatjes naar Toronto. Zoals de meeste weten vertrek ik morgen ochtend om 10 voor 7 naar mijn lang verwachte droom die nu eindelijk in vervulling komt! Ik probeer zo snel mogelijk weer een bericht hierop achter te laten zodat jullie allemaal weten hoe het met me gaat, en wat voor een spannende avonturen ik daar allemaal ga beleven!:P
Dikke kus en Tot snel!
Anouk!:D
08 Augustus 2008 - 19:31
Iet:
Haai Noukie,
Ik ben de eerste die jou een berichtje stuurt . Ik vind het super tof van je dat je in je uppie zonder paps en mams naar Canada gaat. Het moet een hele belevenis zijn. Ik wens veel plezier en kom maar als een grote volwassen vriendin terug. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik je niet ga missen. Ik kijk uit naar je verhalen hier op je profiel :D
Knuffel, Iet
08 Augustus 2008 - 20:02
Ankie:
Lieve Nouk je bent boven nu echt je laatste spullen in je tas aan het doen. Over vijf uur vertrekken we. Lief ik hou van je, maar dat weet je al heel erg lang tot snel. liefs Ankie -
08 Augustus 2008 - 20:06
Nouk je kunt 200 foto's er op zetten en 2 video's
Liefs, Ankie -
09 Augustus 2008 - 16:34
Rosalie:
mis je nu al:( -
09 Augustus 2008 - 16:35
Rosalie:
maar wel heel veel plezier en hardstikke cool dat jij dit durft:d -
09 Augustus 2008 - 21:33
Nouky,
Fijn dat je goed aangekomen bent en dat je een eigen kamer hebt. Hoe was de reis.
we hebben je wachtwoord van hotmail veranderd omdat we het email van Sandy MacDonald wilden hebben. We hebben dus bij je ingebroken.
Liefs
Ankie -
10 Augustus 2008 - 16:52
Oma:
Lieve Anouk, heerlijk om je op deze manier te berijken. Van mamma gehoord, dat je goed aangekomen bent en en eigen kamertje hebt. Als je tijd hebt, hoop ik te horen hoe het in het vliegtuig en het overstappen is gegaan. Hebben jullie 3een steun aan elkaar gehad? meisje tot gauw, Groetjes en dikke knuffels van opa en oma -
11 Augustus 2008 - 19:54
Fons:
Lieve Noukie the Poukie,
how is jour live by the Canidians,al grote beren gezien ?? Hoe is het leven op de campus met al je wereldgenoten ? ben je al een beetje gewend en willen ze naar je ENLISCH luisteren ?
Veel liefs en een dikke knuffel van the papaaaa -
13 Augustus 2008 - 16:28
Matanja:
he lieve noukie
alles oke daar? fijn dat je goed bent aangekomen. en veel plezier met al de nieuwe mensen die je ontmoet hebt.geniet maar van je mooie spannende avontuur. dikke knuffel van matan.super dat ik op deze manier af en toe iets van me kan laten horen.liefs xxx -
14 Augustus 2008 - 09:44
Milou:
He Anouk ik moest nog aan je denken op vakantie!
Heel veel plezier en geniet ervan.
Leuk dat je mij ook het adres van je site hebt gegeven zodat ik een beetje up to date blijf.
xxx Milou (Sanders)
xx Robin -
18 Augustus 2008 - 14:30
Yvonne:
Hey Nouk,
Jeetje wat knap van je dat je bent gegaan!!!
Ik doe het je niet na.
Super, ik hoop dat je een geweldige tijd hebt, ik zal je wel missen!
lieve groet, Yvonne -
24 Augustus 2008 - 15:13
John:
He Nouk,
hebben net je adres gekregen van de family op de M-straat. Krijgen door dat alles tot nu toe goed is gegaan. Weten datje na je Big Mac -inburgering nu op je 'eind-locatie' zit. Ben erg nieuwsgierig naar je ervaringen en belevenissen. Hoop dat we dat allemaal kunnen lezen op dit log. Groet en Kus, John -
14 September 2008 - 20:30
Roos:
Hallo anouk, eindelijk je site bekeken en alles doorgelezen. Super gaaf! ik meld me gelijk aan om bericht te krijgen als je weer een verhaal geschreven hebt. HEt lijkt mij een luxe leventje dat je daar leeft, lunchen hier, eten daar, wat shoppen....klinkt goed en leuk! Er zullen vast ook mindere momenten zijn maar tot nu toe heb ik nog niets in mijn mailbox gezien...
Wens je goede voortzetteng, veel groeten en liefs vanuit Velp, Roos